BBO Discussion Forums: Ne açılır - BBO Discussion Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ne açılır ne açrsınız.?

#1 User is offline   aliemlek 

• PipPip
  • Group: Members

Posted 2008-November-21, 01:00

Scoring: IMP

Ne açarsınız.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

0

#2 User is offline   bb79 

• PipPipPipPip
  • Group: Full Members

Posted 2008-November-21, 09:40

ben 5 acardim.
0

#3 User is offline   abhaz 

• PipPip

Posted 2008-November-21, 10:11

ben soruyu neden öyle yanlış anladım bilmiyorum :)
burada en uygunu 1açmak. uzunluk ve şigan renk bunun için yeterli
0

#4 User is offline   aliemlek 

• PipPip

Posted 2008-November-21, 13:05

abhaz, on Nov 21 2008, 11:11 AM, said:

aliemlek, on Nov 21 2008, 02:00 AM, said:

<!-- ONEHAND begin --><table border='1'> <tr> <td> <table> <tr> <td> Dealer: </td> <td> South </td> </tr> <tr> <td> Vul: </td> <td> Both </td> </tr> <tr> <td> Scoring: </td> <td> IMP </td> </tr> </table> </td> <td> <table> <tr> <th> <span class='spades'> ♠ </span> </th> <td>  </td> </tr> <tr> <th> <span class='hearts'> ♥ </span> </th> <td> A9 </td> </tr> <tr> <th> <span class='diamonds'> ♦ </span> </th> <td> KQ10987654 </td> </tr> <tr> <th> <span class='clubs'> ♣ </span> </th> <td> 54 </td> </tr> </table> </td> <td> Ne açarsınız.Cevaplar için şimdiden teşekkürler. </td> </tr> </table><!-- ONEHAND end -->

D atağı yaparım.ortağımda Ax olma ihtimaline karşı(rua atağını as alıp dönmeyenlerden olabilir :)
tahminimce kontrat nt ve deglaranda A ihtimalle var A müracaatı varsa her şekilde kontrat batar.
burada 10 atagının hiç bir faydası olmadığı açıkca ortada.
(AJx var ise deglaranda veA müracaatı yoksa üzülmekten başka yapacak bişey yok) :)

verdiğiniz cevap için teşekkür ama deklere olarak ne verirsiniz diye sormak istemiştim fikrinizi belirtirseniz sevinirim.Teşekkür.
0

#5 User is offline   H_KARLUK 

• PipPipPipPipPip

Posted 2008-November-21, 18:13

Merhabalar,

1 . acelem yok, destede toplam 40 puan var. Karşıda işimize yarar bişiler çıkabilir. Hem diğer oyuncularında içini dökmelerinde bir sakınca görmüyorum.

5 ile başlarsam orti şunla paslayabilir :

Bizim tarafta daha iyileri varsa can sağlığı. Sora sora Bağdat bulunur derler :blink:

Hamdi
We all know that light travels faster than sound. That's why certain people appear bright until you hear them speak. Quoted by Albert Einstein.
0

#6 User is offline   abhaz 

• PipPip

Posted 2008-November-22, 09:58

H_KARLUK, on Nov 21 2008, 07:13 PM, said:

Merhabalar,

1 . acelem yok, destede toplam 40 puan var. Karşıda işimize yarar bişiler çıkabilir. Hem diğer oyuncularında içini dökmelerinde bir sakınca görmüyorum.

5 ile başlarsam orti şunla paslayabilir :

Bizim tarafta daha iyileri varsa can sağlığı. Sora sora Bağdat bulunur derler :blink:

Hamdi

18op ile şlam yapmak oldukça keyif verir dimi hocam :)
0

#7 User is offline   H_KARLUK 

• PipPipPipPipPip

Posted 2008-November-22, 11:50

Bakalım hocam, ekmek var mı :blink:

Kozdan dışarıda Aj 2 yaprak var, Sadece 1 kayıp. Herşey empasa bağlı.

Rakiplerin elleri 5 barajına müsaitte olabilir. 6 kararı bu örnekte zor. 50-50 şlem sanki.

Ama avcumdaki kayıpları saydığımda, 1 , 1, 2. Saldıracak uygun an beklenebilir kanaatindeyim. O nedenle ekonomik deklareden taraftarım.

Veya ortak 5 veya şleme batarlı ama rakiplerin 4/5 inide epey sarsıcı bir bozuk dağılım bulundurabilir.

E herşey rakiplerden yana ise yapacak bişi yok. Elleri armut toplamıyordur o kadar puanla. :)
We all know that light travels faster than sound. That's why certain people appear bright until you hear them speak. Quoted by Albert Einstein.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users