Page 1 of 1
Ne açılır ne açrsınız.?
Posted 2008-November-21, 10:11
ben soruyu neden öyle yanlış anladım bilmiyorum
burada en uygunu 1♦açmak. uzunluk ve şigan renk bunun için yeterli
burada en uygunu 1♦açmak. uzunluk ve şigan renk bunun için yeterli
Posted 2008-November-21, 13:05
abhaz, on Nov 21 2008, 11:11 AM, said:
aliemlek, on Nov 21 2008, 02:00 AM, said:
<!-- ONEHAND begin --><table border='1'> <tr> <td> <table> <tr> <td> Dealer: </td> <td> South </td> </tr> <tr> <td> Vul: </td> <td> Both </td> </tr> <tr> <td> Scoring: </td> <td> IMP </td> </tr> </table> </td> <td> <table> <tr> <th> <span class='spades'> ♠ </span> </th> <td> </td> </tr> <tr> <th> <span class='hearts'> ♥ </span> </th> <td> A9 </td> </tr> <tr> <th> <span class='diamonds'> ♦ </span> </th> <td> KQ10987654 </td> </tr> <tr> <th> <span class='clubs'> ♣ </span> </th> <td> 54 </td> </tr> </table> </td> <td> Ne açarsınız.Cevaplar için şimdiden teşekkürler. </td> </tr> </table><!-- ONEHAND end -->
♦D atağı yaparım.ortağımda ♦Ax olma ihtimaline karşı(rua atağını as alıp dönmeyenlerden olabilir
tahminimce kontrat nt ve deglaranda ♦A ihtimalle var ♥A müracaatı varsa her şekilde kontrat batar.
burada ♦10 atagının hiç bir faydası olmadığı açıkca ortada.
(♦AJx var ise deglaranda ve♥A müracaatı yoksa üzülmekten başka yapacak bişey yok)
verdiğiniz cevap için teşekkür ama deklere olarak ne verirsiniz diye sormak istemiştim fikrinizi belirtirseniz sevinirim.Teşekkür.
Posted 2008-November-21, 18:13
Merhabalar,
1 ♦. acelem yok, destede toplam 40 puan var. Karşıda işimize yarar bişiler çıkabilir. Hem diğer oyuncularında içini dökmelerinde bir sakınca görmüyorum.
5 ♦ ile başlarsam orti şunla paslayabilir :
Bizim tarafta daha iyileri varsa can sağlığı. Sora sora Bağdat bulunur derler
Hamdi
1 ♦. acelem yok, destede toplam 40 puan var. Karşıda işimize yarar bişiler çıkabilir. Hem diğer oyuncularında içini dökmelerinde bir sakınca görmüyorum.
Scoring: IMP
Hamdi
We all know that light travels faster than sound. That's why certain people appear bright until you hear them speak. Quoted by Albert Einstein.
Posted 2008-November-22, 09:58
H_KARLUK, on Nov 21 2008, 07:13 PM, said:
Merhabalar,
Hamdi
Scoring: IMP
Hamdi
18op ile şlam yapmak oldukça keyif verir dimi hocam
Posted 2008-November-22, 11:50
Bakalım hocam, ekmek var mı
Kozdan dışarıda Aj 2 yaprak var, Sadece 1 kayıp. Herşey ♣ empasa bağlı.
Rakiplerin elleri 5 barajına müsaitte olabilir. 6 kararı bu örnekte zor. 50-50 şlem sanki.
Ama avcumdaki kayıpları saydığımda, 1 ♥, 1♦, 2♣. Saldıracak uygun an beklenebilir kanaatindeyim. O nedenle ekonomik deklareden taraftarım.
Veya ortak 5 veya şleme batarlı ama rakiplerin 4/5 inide epey sarsıcı bir bozuk dağılım bulundurabilir.
E herşey rakiplerden yana ise yapacak bişi yok. Elleri armut toplamıyordur o kadar puanla.
Kozdan dışarıda Aj 2 yaprak var, Sadece 1 kayıp. Herşey ♣ empasa bağlı.
Rakiplerin elleri 5 barajına müsaitte olabilir. 6 kararı bu örnekte zor. 50-50 şlem sanki.
Ama avcumdaki kayıpları saydığımda, 1 ♥, 1♦, 2♣. Saldıracak uygun an beklenebilir kanaatindeyim. O nedenle ekonomik deklareden taraftarım.
Veya ortak 5 veya şleme batarlı ama rakiplerin 4/5 inide epey sarsıcı bir bozuk dağılım bulundurabilir.
E herşey rakiplerden yana ise yapacak bişi yok. Elleri armut toplamıyordur o kadar puanla.
We all know that light travels faster than sound. That's why certain people appear bright until you hear them speak. Quoted by Albert Einstein.
Page 1 of 1
Ne açarsınız.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.